Stresscoach i Esbjerg

Stressbehandling af certificeret stresscoach.

Et forløb hos en stresscoach er til dig der er stresset, såvel lidt som meget.
Stresscoaching kan ikke sammenlignes med almindelig coaching og bør altid gives af en certificeret stresscoach der har speciel viden og erfaring med at hjælpe stressede mennesker.

Hvordan ved jeg om jeg har stress?

Alle mennesker kan blive stresset hvis omstændighederne er til det. Stress kan både opstå via vores tanker, men også ved at vi enten har for meget at se til eller er i en svær situation i vores liv. Faktisk kan stress også smitte, hvis du er i et meget stressende miljø eller blandt andre der er stresset. For lidt søvn kan også give stress.

Ofte tænker vi ikke at vi har stress, men kan godt mærke at noget er forandret enten i kroppen eller ved den måde vi tænker og/eller opfører os på. Det kan være f.eks. være vores humør, spændinger i kroppen, hjertebanken eller nedsat energi. Det sker ret ofte at jeg modtager kunder, som har været ved lægen og evt. på sygehuset til undersøgelse for fysiske symptomer, som de ikke har kunnet finde årsag til. Efter at vi har arbejdet med stressreducerende teknikker, er deres fysiske symptomer forsvundet.

Stress kan effektiv fjernes med den rette hjælp.
Vent ikke til du er gået helt ned med ”flaget”! 

Stress symptomer

Kan du nikke genkendende til flere eller alle nedestående symptomer kan det meget vel være at du har stress.

 • Nedsat koncentration.
 • Dårlig søvn / træthed
 • Uforklarlige smerter
 • Irritation/ kortluntet
 • Manglende overskud 
 • Nedsat lyst til sociale aktiviteter
 • Øget bekymring - Angst
 • Modløshed 
 • ”Tankemylder”.
 • Hjertebanken
 • Ondt i maven
 • Svært ved at være i ro/ rastløs

Forkort dit sygeforløb med en stresscoach

Hvis du er sygemeldt med stress, vil et stresscoachforløb typisk kunne afkorte din sygeperiode og stille dig stærkere til fremtidige stresspåvirkninger.

Mange går og føler sig lidt stresset hver dag. Føler de konstant hænger efter med tid og opgaver. Måske ikke rigtig får gjort de ting de helst vil, fordi der er for meget bør, skulle, nødt til i hverdagen. Det koster på overskuddet og ofte fører det til mindre glæde i hverdagen. Mange tæller konstant ned til weekend eller ferie og føler hverdagen bare skal overstås.

Men det behøver ikke være sådan! Med et stresscoachforløb lærer du at afstresse, prioritere og være mere modstandsdygtig over for stressende situationer. Du får glæden og overskuddet tilbage i dit liv.

Læs om en kundes forløb med stress

Hvordan foregår stresscoachingen?

Coaching kan foregå hos mig eller via. telefon/ Skype. Jeg har en hyggelig klinik i Esbjerg, som indbyder til ro og refleksion.

Mine forløb er altid individuelt tilrettelagt således at du trin for trin følges gennem en udviklingsproces, der sikrer at du hele tiden føler dig støttet og ved hvad du skal gøre for at nå i mål. Det er ikke et ”snik snak” forløb, men et forløb hvor vi arbejder efter dit mål og du får redskaber der støtter din rejse. Der vil således altid være hjemmeopgaver mellem alle samtaler.

Som certificeret stresscoach har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at blive stress fri.

Du skal vælge mig, hvis du vil have en nærværende og hjertevarm coach, der ved at livet er det kostbareste vi har, men at det ikke altid er ligetil at udnytte det fuldt ud.

Stresscoaching er til dig, der ellers er psykisk sund, men blot er blevet for stresset, med hvad det indebærer for dig.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Det første skridt er altid det sværeste og et du er nødt til at tage selv. Resten hjælper jeg dig med, så kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig på vej. Jo før du rækker ud efter hjælp, jo før er du på vej i den retning du gerne vil.

Du kan træffe mig på mobil 40 71 87 60 og høre mere om behandling af stress, eller tilmelde dig et individuelt forløb.

Bliv STRESSFRI

Første samtale indenfor
5 hverdage

Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Nygårdsvej 16, 6700 Esbjerg
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990