Andre kunder fortæller

Udtalelser

Jeg har brugt tusindvis af kroner på alle mulige behandlinger og alternative tilgange.
Jeg har i mange år døjet med søvnproblemer, smerter, overvægt og indre uro.

Jeg har været udfordret på at være tilstede i både opgaver og samvær med andre, fordi jeg hele tiden havde travlt med at komme videre til det næste eller planlægge. Det var som om livet kørte forbi mig,
Jeg kunne ikke rigtig mærke det eller mig selv.

De første øvelser hvor jeg skulle mærke mig selv, stoppe op og lære mig selv at kende var noget grænseoverskridende!

Men hold da op hvor har det gjort en forskel i mit liv. Jeg kan nu sove, jeg kan mærke hvad jeg vil og ikke vil

(hvad der er godt for mig) og jeg siger med god samvittighed fra overfor det jeg ikke har lyst eller energi til.

Jeg lever og mærker livet for første gang i ualmindelig mange år.

Forløbet har givet mig så meget livsglæde og livsenergi og jeg takler udfordringer på en helt anden måde nu. Jeg lader mig ikke så nemt slå ud.

Tine Møller Nielsen

Inden jeg startede på forløbet hos Dorthe var min hverdag ensformig og uden særligt stort indhold.
Jeg var for det meste hjemme og det påvirkede mit humør ret meget.
Jeg var negativ og opgivende og kunne ikke tage mig sammen til noget. Mine smerter styrede min hverdag og det betød jeg ikke rigtig deltog i sociale arrangementer.
Jeg var overbevist om min situation aldrig ville kunne ændres.

I forløbet var der blandt andet fokus på stress og hvordan man slipper stress. Det var en stor øjenåbner for mig!

Gennem øvelser fik jeg genvundet overskud til at komme ud til venner og familie. Til at genoptage at sy og strikke, hvilket giver mig stor glæde og indhold i min hverdag.

Jeg er kommet så langt nu, at jeg nu planlægger at komme på bustur på ferie, noget jeg havde troet aldrig ville blive muligt.

Jeg har genfundet mit gamle jeg og jeg er blevet glad igen, hvilket også glæder min familie meget.

Forløbet har åbnet mine øjne for alle de muligheder der er, selvom jeg har problemer med mit helbred og har daglige smerter.
Dorthe har mine varmeste anbefalinger. Hendes humør og energi smitter meget.

Tove Sørensen

Min hverdag inden forløbet var hård og det var svært at holde til hele dagen. Jeg var så træt når jeg kom hjem fra arbejde, at jeg var nødt til at sove og orkede ikke at tænke på mad eller at skulle besøge nogen. Kunne kun se fjernsyn eller gå i seng.

Jeg var frygtelig hæmmet når vi skulle noget eller være sammen med nogen. Jeg gik nemt i forsvar omkring, at jeg jo ikke kunne holde til dit og dat. Jeg fik nemt medlidenhed med mig selv. Jeg havde konstante smerter og var ikke særlig overskudsagtig.
Jeg havde svært ved at se fremad- lys i fremtiden.

Efter forløbet ser jeg helt anderledes både på mig selv, andre og livet generelt.

Jeg har fået mod på at gå efter mine drømme. En gammel drøm om at blive selvstændig er blusset op og nu tror jeg på, for første gang i mange år, at det kan blive en realitet.

Jeg kan balancere mit overskud gennem hele dagen, så jeg også kan lave ting jeg har lyst til i min fritid.
Sofa og fjernsyn er byttet ud med huslige hygge sysler og fysisk aktivitet.

Mine smerter har jeg stadig, men jeg tænker slet ikke over dem på samme måde mere. Jeg lader dem ikke styre min hverdag og jeg bekymrer mig ikke så meget mere, når jeg har en ekstra dårlig dag med smerterne.

Hanne Jørgensen

Jeg har været med på et gruppeforløb hos Dorthe, hvor vi både arbejdede med ressourcer, smertemestring og mindfulness.

Det har været en meget positiv samt lærerig oplevelse for mig.

Dejligt endelig at føle sig forstået og føle at man er noget værd, og er god nok som den man er, selv om jeg lige nu ikke er i den habituelle tilstand, som jeg har været før.

Dorthes personlige udstråling, positive og gode humør, samt hendes fantastiske måde at undervise på, hvor hun kombinerer sine uddannelser og egne livserfaringer har motiveret mig til at deltage aktivt, samt tage ansvar og handle på at få mit ressourceregnskab og liv mere i balance.

Jeg siger nu fra, accepter at det er ok at tænke på mig selv og mine behov, uden at jeg skal føle mig som en egoist.

De forskellige værktøjer jeg er blevet introduceret for, vil jeg helt sikkert forsøge at bruge resten af livet.

Liddi Nielsen

Jeg har været med på et gruppeforløb hos Dorthe og har fået værktøjer jeg kan gøre brug af resten af mit liv. Jeg fik en dejlig afslappet og imødekommende modtagelse og følte mig tryg og godt tilpas med det samme. Der var god instruktion, samt mulighed for at få besvaret spørgsmål eller få en individuel samtale.

De forskellige værktøjer der er blevet introduceret, har for mig haft en uvurderlig værdi. Jeg er blevet mere opmærksom på handlemønstre, samt hvorledes jeg i fremtiden handler mere hensigtsmæssigt. Det har betydet at jeg er mere tro mod mine beslutninger, hvilket giver en indre ro og dermed større overskud i hverdagen.

Mette Brandes
Coaching var for mig en ret opsigtsvækkende og lærerig oplevelse. Dejligt at få kigget på ens handlemønstre fra en anden vinkel. Dorthe mestrede at få vejledt mig hen imod mine specifikke mål og gav mig strategier for at ændre enten adfærd eller handlemønstre.
Mette Thomsen
Dorthe er et af de bedste mennesker jeg har mødt. Livsglæden stråler ud af hende, man kan kun blive glad af at være sammen med hende.
Henning Elbæk

Dorthe er fantastisk dygtig og kompetent, både til massage og til samtaleforløb. Jeg kom med ondt i ryggen og som storryger – efter et par måneders forløb er smerterne i ryggen næsten væk gennem massagen og øvelserne. Rygningen er lagt på hylden med hjælp fra samtalerne.

Gør noget godt for dig selv – skynd dig herhen.

Carl Christian Lange

Jeg har både fulgt et mindfulness og et stress forløb hos Dorthe, og jeg har fået utrolig meget med mig fra begge forløb. Jeg har fået meget mere overskud i hverdagen, da jeg blandt andet har lært at planlægge min tid bedre og sige fra, hvilket har givet mig mere tid til at gøre de ting jeg har lyst til og som giver mig energi. Det har gjort mig til en gladere person.

Gennem mindfulness forløbet har jeg blandt andet fået en masse værktøjer til, at håndtere det tankemylder der før i tiden kunne dræne mig for energi. Jeg har fået mere overskud og ro i hverdagen.

Dorthe er en utrolig dejlig person. Det er nemt at få tillid til Dorthe og hun ved hvad hun taler om. Jeg følte mig tryg hos hende. Jeg kan varmt anbefale forløb hos Dorthe.

Mette Mathiesen
Dorthe er helt unik og en dygtig underviser. Havde det ikke været for hende, var jeg ikke blevet den kvinde jeg havde drømt om.
L.N 22 år
Jeg har deltaget på Dorthes gruppeforløb og det har jeg været utrolig glad for. Meget lærerigt og jeg har nu en større forståelse af tanker, krop og følelser. Det har givet mig mere ro og overskud. Dorthe er super til at formidle om omformulerer gerne til alle er 100% med. Man føler virkelig at man bliver hørt og forstået.
A. B.
Dorthe er en fantastisk person med et stort hjerte og altid utrolig positiv. Man går aldrig forgæves hos Dorthe – hun finder altid tid og er altid hjælpsom. Et dejligt og varmt menneske, som jeg er glad for at have lært at kende. Kan varmt anbefale at deltage i Dorthes kurser, hvis du ønsker at lære dig selv bedre at kende og blive mere bevidstgjort om mange ting i hverdagen.
A. Olsen
Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Nygårdsvej 16, 6700 Esbjerg
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990