Om mig - billede

Certificeret stresscoach - Dorthe Juel Christensen

Jeg har 25 års erfaring i at arbejde med mennesker inden for sundhedsområdet og min baggrund som fysioterapeut skaber en unik base for at kunne tolke på stresssymptomer. 

Min mission med Boost Your Mind er at skabe personlig vækst hos mennesker og derigennem øge deres overskud, glæde og mentale robusthed.


Glæde og overskud skaber livskvalitet og mulighed for udvikling, mens mental robusthed hjælper os i livets udfordrende perioder.

Jeg blev selv udfordret af livet i 2008, hvor jeg blev fejlopereret i ryggen.  Det vendte op og ned på mit liv som jeg kendte det. Jeg var i 4 år sat helt ud af arbejdsmarkedet og brugte ca. 18 timer om dagen i sengen. 

Jeg kæmpede i den periode med både bekymringer, tankemylder og stress. Jeg havde mange redskaber fra min fysioterapeut uddannelse til at håndtere genoptræning, men få mentale redskaber til at håndtere smerter og bekymringer. I min kamp for at vende tilbage til en god hverdag blev det tydeligt for mig, at den ”mentale kamp” var den største og sværeste. Her startede min rejse med at uddanne mig inden for det mentale.

Det hele startede som selvhjælp, men med tiden gik det op for mig hvor mange mennesker der mangler konkrete redskaber til, at nedsætte stress, tankemylder og bekymringer, samt finde ro og glæde. 

Jeg vil gerne vise andre, at der er en nemmere vej. Dele ud af både min erfaring og den faglige viden jeg har tilegnet mig. Derfor åbnede jeg i 2016 Boost Your Mind.

Mange tror der skal forandring til i hverdagen (job, økonomi, helbred) for at få øget ro eller større glæde. Men ved at ændre egne tanke -og handlemønstre kan vi opnå meget mere end vi tror også selvom vores vilkår forbliver de samme.

Jeg er meget ydmyg omkring det, at fremmede mennesker kommer og sætter sig i min sofa og deler ud af det der er svært. Netop derfor lægger jeg stor vægt på at skabe tryghed og nærvær i samtalerne. Jeg lytter opmærksomt og stiller nysgerrigt spørgsmål, så vi kan få belyst hvad der står i vejen for, at hverdagen er som ønsket.

Jeg oplever ofte, at dem som kommer hos mig, føler de er ”faret vild” og ikke ved hvad de skal gøre for at få det bedre. Jeg gør derfor en stor indsat for at ”vise vejen” ved at arbejde med konkrete redskaber, samt afslutte alle samtaler med en klar plan.

Det er ligeledes min erfaring at forklaring på symptomer og tilstande skaber ro hos mine kunder og det er især her jeg bruger min brede viden om både krop og psyke.

For mig er kun det bedste godt nok, netop derfor har jeg taget alle mine uddannelser hos landets førende eksperter indenfor de enkelte områder. Jeg vægter faglighed højt og holder mig konstant fagligt opdateret, så jeg er sikker på at give den bedste hjælp.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske og ser hver enkelt kunde som et unikt menneske og hjælper dem til også selv at få øje på netop det.

Det handler ikke om hvad vi kan, men om hvem vi ER!

Mine evner til at skabe lys hos et andet menneske, samt motivere er unik og en vigtig faktor for, at mine kunder går hjem med et smil på læberne


CV med relevante uddannelser og kurser:

Fysioterapi:

Autorisation som Fysioterapeut 1999
ANT nervemobilisering 1999
Myofacial release (bindevæv) 1999
McKenzie part A og B (rygbehandling) 2000/2006
Kinisiotape 2008
Skulder undersøgelse og behandling 2008
Smerte forståelse og undersøgelse 2015

 

Kost:

• Sundhedsrådgiver – Basal sundhed - ved Umahro Cardogan, Food can change your life

Samtale/Mentalt:

Empatisk kommunikation 2002
Diplom modul, Patientinddragelse 2010
NLP Coaching 2010
Motiverende samtale 2015
Instruktør i Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi ved Kognitiv center Fyn 2015
Certificering som Life og Business Coach ved Manning Inspire 2017
Certificering som Stress Coach ved Forebygstress.dk 2017
MasterClass i Stress ved Forebygstress.dk 2017
MindStrain Coach 2019

Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Nygårdsvej 16, 6700 Esbjerg
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990