Individuelt forløb

Individuelt forløb med en stress- og livscoach

Der kan være mange grunde til at opsøge en professionel coach. Det er forskelligt hvad de forskellige coaches er gode til. Jeg er specialist i at hjælpe dem der er udfordret på nedenstående. Husk at hvis du har stress, er det vigtigt at opsøge en coach med speciale i netop stresscoaching, da alm. coaching kan forværre din situation. Jeg er tilknyttet både forebygstress.dk og NHI, din garanti for kvalitet og høj faglighed.

Oplever du en eller flere af følgende:

Det kræver mod at sige “jeg har brug for hjælp”. Netop derfor er det også en tillidssag. Jeg oplever ofte i min klinik, at kunder siger “bare jeg var kommet noget før”. De oplever nemlig at de hurtigt får det bedre

 • Du mangler retning i dit liv
  Du oplever manglende tilfredshed med dit job eller indholdet i din hverdag - du ved ikke helt hvad der skal til for at du oplever lykke.
 • Du føler du dig stresset
  Du oplever at tiden i hverdagen ikke slår til, i forhold til hvad du gerne vil nå. At hverdagen indeholder mest SKAL og BØR aktiviteter fremfor LYST betonede aktiviteter. Du kan også være presset over enten job, økonomi eller sygdom. Både tanker og for lidt søvn kan også udvikle stress.
 • Du mangler overskud i hverdagen
  Du føler dig træt og uoplagt. Dagligdagens opgaver virker uoverskuelige og påvirker dit humør og selvopfattelse i negativ retning. Det manglende overskud påvirker din livsglæde.
 • Du har svært ved at finde glæde i hverdagen pga. sygdom/smerter/mén
  Måske føler du dig mindre god/ikke tilstrækkelig, fordi du ikke kan hvad du tidligere har kunnet og du synes ikke andre forstår dig.
 • Du føler dig presset til, at gøre det hele ekstra godt og du bekymrer dig ofte om, hvad andre tænker/synes om dig
  Du gør, hvad du tror andre ville synes om og ikke så meget hvad du helst selv vil.
 • Dine tanker begrænser dig og du oplever ”tankemylder”
  (”hvad nu hvis”, ”jeg kan ikke”, ”det kommer aldrig til at gå”…) og du bebrejder ofte dig selv. Dine tanker kører i ring og du føler ikke du kan kontrollere/slippe af med dem. – du kan have svært ved at falde i søvn og have tendens til at føle dig trist.
 • Du oplever uforklarlige symptomer fra kroppen f.eks. uro, muskelspændinger og smerter.
  Du ved godt du er nødt til at gøre noget anderledes for at få det bedre, men du ved ikke hvad eller hvordan.

Stop jagten på at finde en løsning!
Jeg har alle de redskaber du skal bruge, så du kan:

 • Finde livsglæde, accept og ro uanset livsforhold
  At se dit liv i et helt nyt perspektiv fyldt med muligheder og uden negative og begrænsende tanker. At vise dig hvordan dit liv kan blive mere positivt, også uden at ændre dine omstændigheder.
 • Få balance i krop og sind, og lære dig at begrænse ”tankemylder”
  så du kan genvinde indre ro og udvikle selvtillid, rummelighed og selvaccept. Slippe bekymringer og få en god nattesøvn.
 • Slippe fri for stress og forebygge stress i fremtiden
  samt få redskaber til at håndtere kommende livsudfordringer.
 • Håndtere kroniske smerter, så de ikke fylder så meget i hverdagen
  og derigennem bedre kunne finde ro, overskud og glæde i hverdagen
 • Finde retning i dit liv, så du kan få opfyldt de drømme du har
  så du går fra tvivl eller dagdrømme, til en konkret handleplan der stiler efter et bestemt mål.
 • Bevare overblik og ro i pressede situationer
  Det kan være skole, eksamen, deadlines mv.

Jeg kan også:


Hvordan foregår samtalerne:

Vi kan mødes i min klinik på Skorpionens Kvarter 102, Sønderris 6710 Esbjerg V eller pr. telefon eller Skype. Alle samtaler varer 90 min.

Mine forløb er altid individuelt tilrettelagt således at du trin for trin følges gennem en udviklingsproces, der sikrer at du hele tiden føler dig støttet og ved hvad du skal gøre for at nå i mål. Det er ikke et ”snik snak” forløb, men forløb hvor vi arbejder efter dit mål og du får redskaber der støtter din rejse. Der vil således altid være hjemmeopgaver mellem alle samtaler.

Du skal vælge mig, hvis du vil have en nærværende og hjertevarm coach, der ved at livet er det kostbareste vi har, men at det ikke altid er ligetil at udnytte det fuldt ud.

Jeg bruger meget humor i min undervisning og samtaler. Jeg har et meget smittende humør og jeg tror på at det er kilden til at åbne op og komme i kontakt med nye ressourcer. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at sende folk hjem med smil på læben og med ny energi.

Når du kommer i min klinik, vil du blive mødt med smil og hjertevarme, samt opleve en helt særlig stemning, hvor der er tænkt på alle detaljer således at du kan få en god oplevelse og føle dig godt tilpas.

Du kan se klinikken her

Kontakt mig uforpligtende og hør om hvad et individuelt forløb kan gøre for dig

Du kan træffe mig på mobil 40 71 87 60.

Det første skridt er altid det sværeste og et du er nødt til at tage selv. Resten hjælper jeg dig med, så kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig på vej. Jo før du rækker ud efter hjælp, jo før er du på vej i den retning du gerne vil.

Andre siger om mig, at jeg er unik til at motivere. Hvad skal jeg motivere dig til?

Du kan læse mere om mig her.


Mindfulness coach

Mindfulness coaching er en af mine mange muligheder for tilgange i forløbet med dig. Det henvender sig især til dem der ønsker af finde en indre ro, få et bedre overblik, mindske tankemylder, opnå en forhøjet tro på egne evner eller kunne være mere tilstede i nuet og ikke hænge så meget i tanker om fortid eller fremtid. Formålet er at finde sig selv i en travl hverdag og leve livet mens det sker, nemlig i nuet og på den måde opnå en større livsglæde.

Mindfulness coaching handler om konkrete redskaber til nye handle og tankemønstre. Det er ikke tanken i sig selv der er afgørende, men hvad du gør ved den. Hænger du fast i indholdet og tænker meget over det, eller kan du flytte fokus til noget andet.

De situationer vi hver dag oplever, gode som dårlige farves af hvordan vi fortolker. Hvis vi ser vi nysgerrigt og åbent på dem- har det en stor betydning for vores oplevelse og forståelse af situationen. Ofte fortolker vi nemlig negativt og selvbebrejdende.

Stressreduktion

Som certificeret stresscoach har jeg de bedste forudsætninger for at reducere din stress og i sidste ende fjerne din stress helt.

Jeg har indgående kendskab til stress, både den arbejds- og livsrelaterede stress og den stress som er relateret til uddannelse og sygdom/mén efter sygdom.

Vi oplever desværre at flere og flere får stress og det er derfor et helt alment problem, som desværre kan have store personlige omkostninger for dem som er ramt og deres familie.

Mine forløb har fokus på stressreducering og konkrete redskaber til at slippe helt af med stress, hvilket er vigtigt for at sikre mental sundhed og undgå tilbagefald.

Ubehandlet stress kan have store helbredsmæssige konsekvenser. Det er vigtigt at få den rette og kvalificerede hjælp, til at komme stærkere ud på den anden side. Målet med et forløb hos mig er stressreduktion og gennem bla. Mindfulness at fjerne din stress helt og sikre, at du kommer ud på den anden side stærkere end nogensinde før. Jeg tager udgangspunkt i hele dig og vi har både fokus på dit mentale og fysiske helbred, herunder også kost og evt. kosttilskud.

Individuelt forløb er til dig der ellers er psykisk sund,
men ønsker hjælp til stresshåndtering og/eller personlig udvikling.

Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990