Manuel behandling

Jeg har 20 års erfaring som fysioterapeut. Jeg har speciale i rygproblemer og kropslige symptomer på stress.

Jeg vil gerne at det er en helhedsoplevelse at komme i min klinik i Esbjerg. Derfor har jeg kælet for alle detaljerne, således at du kan føle dig afslappet og godt tilpas.

Jeg sætter altid god tid af, således at der er tid til at tage hånd om evt. akutte problemer eller en lille snak hvis du har brug for det. Du vil således altid blive mødt med høj faglighed og ekspertise, men også med nærvær og omsorg

Kontakt for bestilling af fysioterapi og massage

Udfyld kontaktformularen for bestilling af tid eller ring på 40 71 87 60


Fysioterapi, øvelser og klassisk massage

Varighed ca. 45 min

Fysioterapeutisk behandling vil altid starte med en udredning og undersøgelse i forhold til dine fysiske problematikker. Sammen finder vi frem til den behandling der hjælper dig bedst, herunder hjemmeøvelser.
Klassisk massage er god til ømme og overanstrengte muskler. Jeg løsner op i de ønskede muskelgrupper med fokus på at få din krop i balance. Hvis jeg vurderer det relevant, giver jeg dig øvelser med hjem, så du selv kan støtte din krop til at genfinde balancen.

Krop og sind massage

Varighed ca. 70 min

Denne massage er en kombination af meditation og massage. Jeg masserer hele din krop fra top til tå og undervejs guider jeg dig gennem en meditation. Krop og sind hænger sammen og ved denne massage kommer du ”ud af hovedet” og ned i kroppen. Når hoved og krop arbejder sammen om afspænding frigøres store mængder energi og du vil opleve en helt speciel følelse af velvære efter denne massage/meditation. Specielt god til at få stress ud af kroppen.
 

Manuel behandling forgår i et lækkert lokale der indbyder til ro og afslapning
og jeg gør mit yderste for at forkæle dig mens du er her.

Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Nygårdsvej 16, 6700 Esbjerg
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990