Behandling af stress - et individuelt forløb

Stressbehandling af certificeret stress- og livscoach.

Som certificeret stresscoach har jeg de bedste forudsætninger for at udføre behandling af stress, der i sidste ende skal  fjerne din stress helt. Mine forløb er altid individuelt tilrettelagt således at du trin for trin følges gennem en udviklingsproces, der sikrer at du hele tiden føler dig støttet og ved hvad du skal gøre for at nå i mål. Det er ikke et ”snik snak” forløb, men et forløb hvor vi arbejder efter dit mål og du får redskaber der støtter din rejse. Der vil således altid være hjemmeopgaver mellem alle samtaler.

Du skal vælge mig, hvis du vil have en nærværende og hjertevarm coach, der ved at livet er det kostbareste vi har, men at det ikke altid er ligetil at udnytte det fuldt ud.


Jeg har alle de redskaber du skal bruge, så du kan:

 • Finde livsglæde, accept og ro uanset livsforhold
  At se dit liv i et helt nyt perspektiv fyldt med muligheder og uden negative og begrænsende tanker. At vise dig hvordan dit liv kan blive mere positivt, også uden at ændre dine omstændigheder.
 • Få balance i krop og sind, og lære dig at begrænse ”tankemylder”
  så du kan genvinde indre ro og udvikle selvtillid, rummelighed og selvaccept. Slippe bekymringer og få en god nattesøvn.
 • Slippe fri for stress og forebygge stress i fremtiden
  samt få redskaber til at håndtere kommende livsudfordringer.
 • Håndtere kroniske smerter, så de ikke fylder så meget i hverdagen
  og derigennem bedre kunne finde ro, overskud og glæde i hverdagen
 • Finde retning i dit liv, så du kan få opfyldt de drømme du har
  så du går fra tvivl eller dagdrømme, til en konkret handleplan der stiler efter et bestemt mål.
 • Bevare overblik og ro i pressede situationer
  Det kan være skole, eksamen, deadlines mv.

Jeg kan også:

Du kan tage en stresstest lige her


Behandling af stress i rolige omgivelser

Vi kan mødes i min klinik på Skorpionens Kvarter 102, Sønderris 6710 Esbjerg V eller pr. telefon eller Skype. Alle samtaler varer 90 min.

Jeg bruger meget humor i min undervisning og samtaler. Jeg har et meget smittende humør og jeg tror på at det er kilden til at åbne op og komme i kontakt med nye ressourcer. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at sende folk hjem med smil på læben og med ny energi.

Når du kommer i min klinik, vil du blive mødt med smil og hjertevarme, samt opleve en helt særlig stemning, hvor der er tænkt på alle detaljer således at du kan få en god oplevelse og føle dig godt tilpas.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Det første skridt er altid det sværeste og et du er nødt til at tage selv. Resten hjælper jeg dig med, så kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig på vej. Jo før du rækker ud efter hjælp, jo før er du på vej i den retning du gerne vil.

Du kan træffe mig på mobil 40 71 87 60 og høre mere om behandling af stress, eller tilmelde dig et individuelt forløb.

Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990