Stresscoaching

Stressbehandling af certificeret stresscoach.

Stresscoaching er et specielt forløb til dig der er stresset, såvel lidt som meget.
Stresscoaching kan ikke sammenlignes med almindelig coaching og bør altid gives af en certificeret stresscoach der har speciel viden og erfaring med at hjælpe stressede mennesker.

Hvordan ved jeg om jeg har stress?

Alle mennesker kan blive stresset hvis omstændighederne er til det. Stress kan både opstå via vores tanker, men også ved at vi enten har for meget at se til eller er i en svær situation i vores liv. Faktisk kan stress også smitte, hvis du er i et meget stressende miljø eller blandt andre der er stresset. For lidt søvn kan også give stress.

Ofte tænker vi ikke at vi har stress, men kan godt mærke at noget er forandret enten i kroppen eller ved den måde vi tænker og/eller opfører os på. Det kan være f.eks. være vores humør, spændinger i kroppen, hjertebanken eller nedsat energi. Det sker ret ofte at jeg modtager kunder, som har været ved lægen og evt. på sygehuset til undersøgelse for fysiske symptomer, som de ikke har kunnet finde årsag til. Efter at vi har arbejdet med stressreducerende teknikker, er deres fysiske symptomer forsvundet.

Stress kan effektiv fjernes med den rette hjælp. Vent ikke til du er gået helt ned med ”flaget”! 

Nogle klassiske symptomer på stress er:

 • Nedsat koncentration. – svært ved at holde fokus på en opgave eller samtale
 • Dårlig søvn, svært ved at falde i søvn eller vågner om natten og kan ikke falde i søvn igen
 • Uforklarlige smerter
 • Irritation/ kortluntet
 • Manglende overskud – svært ved at overskue opgaver/ hverdagen
 • Træthed
 • Nedsat lyst til sociale aktiviteter
 • Øget bekymring - Angst
 • Modløshed 
 • ”Tankemylder”.
 • Hjertebanken
 • Ondt i maven
 • Svært ved at være i ro/ rastløs

En stress kundes historie

Louise er en ung kvinde midt i 20´erne, som i løbet af vores forløb ikke ændrede noget i hendes liv, kun måden hvorpå hun tænkte og håndterede ting i hverdagen.
Der er kun 6 uger mellem disse 2 livshjul som fortæller hvor tilfreds Louise er i de forskellige områder af hendes liv. Jo længere væk fra midten krydses sættes, jo mere tilfreds.
Hjulet til venstre er ved start og hjulet til højre er ved afslutning, som hos hende var 4. samtale.

              

Da hun startede i forløb havde hun mange fysiske og psykiske symptomer. Hun oplevede blandt andet:

 • Uro i kroppen  
 • Svært ved at sove 
 • Ondt i maven og forstyrret fordøjelse
 • Grådlabil
 • Kortluntet
 • Frustreret 
 • Selvbebrejdende 
 • Mistet lysten til sociale aktiviteter 
 • Mistet fornemmelsen af hvad hun havde lyst til/ gjorde hende glad

På 6 uger med mentalt træning og redskaber, samt implementering af disse i hverdagen, lykkedes det hende at vende hendes liv 360 grader.
Efter forløbet havde hun overskud, glæde, lyst og livsmod. Hun havde sluppet alle de symptomer hun kom med, på trods af hendes livsvilkår var uændret.
Alt for tit venter vi med at søge hjælp fordi vi tror at der skal ske store forandringer i vores liv, for at vi kan få det bedre. Men sådan er det slet ikke, og Louise er bare en blandt mange som har forvandlet hverdagen til det bedre og sluppet stress ved at arbejde med egne tanker og handlemønstre.

Hvis du er sygemeldt med stress, vil et stresscoachforløb typisk kunne afkorte din sygeperiode og stille dig stærkere til fremtidige stresspåvirkninger.

Mange går og føler sig lidt stresset hver dag. Føler de konstant hænger efter med tid og opgaver. Måske ikke rigtig får gjort de ting de helst vil, fordi der er for meget bør, skulle, nødt til i hverdagen. Det koster på overskuddet og ofte fører det til mindre glæde i hverdagen. Mange tæller konstant ned til weekend eller ferie og føler hverdagen bare skal overstås.

Men det behøver ikke være sådan! Med et stresscoachforløb lærer du at afstresse, prioritere og være mere modstandsdygtig over for stressende situationer. Du får glæden og overskuddet tilbage i dit liv.

Hvordan foregår stresscoachingen?

Coaching kan foregå hos mig eller via. telefon/ Skype. Jeg har en hyggelig klinik i Esbjerg, som indbyder til ro og refleksion.

Mine forløb er altid individuelt tilrettelagt således at du trin for trin følges gennem en udviklingsproces, der sikrer at du hele tiden føler dig støttet og ved hvad du skal gøre for at nå i mål. Det er ikke et ”snik snak” forløb, men et forløb hvor vi arbejder efter dit mål og du får redskaber der støtter din rejse. Der vil således altid være hjemmeopgaver mellem alle samtaler.

Som certificeret stresscoach har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at blive stress fri.

Du skal vælge mig, hvis du vil have en nærværende og hjertevarm coach, der ved at livet er det kostbareste vi har, men at det ikke altid er ligetil at udnytte det fuldt ud.

Stresscoaching er til dig, der ellers er psykisk sund, men blot er blevet for stresset, med hvad det indebærer for dig.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Det første skridt er altid det sværeste og et du er nødt til at tage selv. Resten hjælper jeg dig med, så kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig på vej. Jo før du rækker ud efter hjælp, jo før er du på vej i den retning du gerne vil.

Du kan træffe mig på mobil 40 71 87 60 og høre mere om behandling af stress, eller tilmelde dig et individuelt forløb.

Ring på 40 71 87 60

Skriv til mig

Boost Your Mind - logo

v/ Dorthe Juel Christensen
Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V
Telefon: 40 71 87 60
Mail: info@boostyourmind.dk
CVR: 37917990