Individuelle forløb

Det kræver mod at sige “jeg har brug for hjælp”. Netop derfor er det også en tillidssag. Jeg oplever ofte i min klinik, at kunder siger “bare jeg var kommet noget før”. De oplever nemlig at de hurtigt får det bedre

 

 • Mangler du retning i dit liv?
 • Føler du dig stresset?
 • Mangler du overskud?
 • Har du svært ved at finde glæde i hverdagen?
 • Føler du dig presset til at gøre det ekstra godt?
 • Bekymrer du dig om hvad andre tænker?
 • Føler du dig begrænset, og bebrejder du dig selv?
 • Oplever du tankemylder?
 • Oplever du ”uforklarlige” symptomer fra kroppen?

 

 

Oplever du?

 • At du mangler retning i dit liv
  Du oplever manglende tilfredshed med dit job eller indholdet i din hverdag - du ved ikke helt hvad der skal til for at du oplever lykke.

 • At du føler du dig stresset
  Du oplever at tiden i hverdagen ikke slår til, i forhold til hvad du gerne vil nå. At hverdagen indeholder mest SKAL og BØR aktiviteter fremfor LYST betonede aktiviteter. Du kan også være presset over enten job, økonomi eller sygdom. Både tanker og for lidt søvn kan også udvikle stress.

 • At du mangler overskud i hverdagen
  Du føler dig træt og uoplagt. Dagligdagens opgaver virker uoverskuelige og påvirker dit humør og selvopfattelse i negativ retning. Det manglende overskud påvirker din livsglæde.​
 • At du har svært ved at finde glæde i hverdagen fordi sygdom/smerter og evt. mén fylder meget.
  Måske føler du dig mindre god/ikke tilstrækkelig, fordi du ikke kan hvad du tidligere har kunnet og du synes ikke andre forstår dig.

 • At du føler dig presset til, altid at skulle gøre det hele ekstra godt og du bekymrer dig ofte om, hvad andre tænker/synes om dig.
  Du gør, hvad du tror andre ville synes om og ikke så meget hvad du helst selv vil.

 • At dine tanker begrænser dig
  (”hvad nu hvis”, ”jeg kan ikke”, ”det kommer aldrig til at gå”…) og du bebrejder ofte dig selv.

 • At du har ”tankemylder” – tanker der kører i ring og som du ikke føler du kan kontrollere/slippe af med.
  Ofte er tankerne bekymringer – du kan have svært ved at falde i søvn og kan have tendens til at føle dig trist.

 • Uforklarlige symptomer fra kroppen f.eks. uro, muskelspændinger og smerter.

 

 

 

Jeg kan hjælpe dig med:

 

 • At finde livsglæde, accept og ro uanset livsforhold.
  At se dit liv i et helt nyt perspektiv fyldt med muligheder og uden negative og begrænsende tanker. At vise dig hvordan dit liv kan blive mere positivt, også uden at ændre dine omstændigheder.

 • At få balance i krop og sind, og lære dig at begrænse ”tankemylder”,
  så du kan genvinde indre ro og udvikle selvtillid, rummelighed og selvaccept. Slippe bekymringer og få en god nattesøvn.

 • At undersøge dine kropslige symptomer
  og afhjælpe dine muskelspændinger, stress i kroppen og smerter. Se mere om fysioterapi og massage her – klik her

 • At slippe fri for stress og forebygge stress i fremtiden,
  samt få redskaber til at håndtere kommende livsudfordringer.

 • At håndtere kroniske smerter, så de ikke fylder så meget i hverdagen.

 • At finde retning i dit liv, så du kan få opfyldt de drømme du har.

 

 

 

Ønsker du også hjælp til at finde balance i dit liv?- så kontakt mig uforpligtende og hør hvad jeg kan hjælpe dig med. Du kan træffe mig på mobil 40 71 87 60. Det første skridt er altid det sværeste. Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig på vej. Jo før du rækker ud efter hjælp, jo før er du på vej i den retning du gerne vil.

 

Jeg arbejder med mentale redskaber, der kan hjælpe dig med at stå stærkere i livet, ikke kun i forhold til stress, men også i forhold til livsudfordringer generelt. Jeg har en coachende tilgang og inddrager mindfulness, ACT eller andre redskaber efter behov. Vi kan med de rigtige redskaber og mentale indstilling opnå meget mere end vi tror.

 

Jeg har 19 års erfaring som fysioterapeut og har taget forskellige uddannelser indenfor det mentale.

Jeg er tilknyttet forebygstress.dk – din garanti for høj faglig kvalitet.

 

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske og sætter min brede faglighed indenfor såvel det mentale som det fysiske i spil for at hjælpe dig bedst muligt. Hvor langt et forløb er, er individuelt, men oftest er et forløb 5-7 samtaler á ca. 1,5 time.

 

For mig er kun det bedste godt nok, netop derfor har jeg taget alle mine uddannelser hos landets førende eksperter indenfor de enkelte områder. Jeg vægter faglighed højt og holder mig konstant fagligt opdateret, således at du er sikker på at få den bedste hjælp. Du skal vælge mig, hvis du vil have en nærværende og hjertevarm coach, der ved at livet er det kostbareste vi har, men at det ikke altid er ligetil at udnytte det fuldt ud.

 

Jeg bruger meget humor i min undervisning og samtaler. Jeg har et meget smittende humør og jeg tror på at det er kilden til at åbne op og komme i kontakt med nye ressourcer. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at sende folk hjem med smil på læben og med ny energi.

 

Når du kommer i min klinik, vil du blive mødt med smil og hjertevarme, samt opleve en helt særlig stemning, hvor der er tænkt på alle detaljer således at du kan få en god oplevelse og føle dig godt tilpas.

 

Individuelle forløb er til dig der ellers er psykisk sund,
men ønsker hjælp til stresshåndtering og/eller personlig udvikling.

 

Coaching kan foregå hos mig eller på skype/telefon

Boost Your Mind 
v/ Dorthe Juel Christensen Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V Telefon: 40 71 87 60 Mail: info@boostyourmind.dk CVR NR: 37917990
Boost Your Mind 
v/ Dorthe Juel Christensen Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V Telefon: 40 71 87 60 Mail: info@boostyourmind.dk CVR NR: 37917990
Boost Your Mind 
v/ Dorthe Juel Christensen Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V Telefon: 40 71 87 60 Mail: info@boostyourmind.dk CVR NR: 37917990
Boost Your Mind 
v/ Dorthe Juel Christensen Skorpionens Kvarter 102, 6710 Esbjerg V Telefon: 40 71 87 60 Mail: info@boostyourmind.dk CVR NR: 37917990